Startsida

Om Carina Landin

Aktuellt

Dokumentation

Privatsittningar

Testaktiviteter

Länkar

E-post

   
 

 

Även döda ting har minnen!

 Personrelaterad sittning  
       
 

 Om mig och hur det går till

 • Läs nedan om mig och hur jag arbetar.

 • SEK 300-500 - Personrelaterad sittning
 • Övriga uppdrag enligt offert.

Dokumentation
 • Personrelaterade sittningar -
 Ängel  
     
   

  Så här arbetar jag

 • Du kan boka tid privat hos mig.
 • Jag deltar ibland på hälsomässor och ger där "prova-på-sittningar".
 • Jag har specialiserat mig på "Personrelaterade sittningar" där du som kund, väljer vem du vill få kontakt med genom att ta med ett föremål, som tillhört personen, som finns i andevärlden. Jag är ganska ensam om att arbeta på det sättet.
 • Om ni är 2 närstående och ni vill träffa samma person är ni välkomna tillsammans.
 • Jag har träningskort och är under utbildning hos Iris Hall, ett känt engelskt medium, som undervisar i hela världen.
 • Tack till de kunder, som har delat med sig av sina upplevelser under sittningar med mig. Jag hoppas att fler vill berätta om sina kontakter via mig. Det går givetvis bra att få vara anonym.
 • Här har jag dokumenterat en del.

 

International Spiritualist federationMedlemskap

 

 

Om Carina Landin

 

    Jag är helt vanlig, men jag har fått en medial förmåga
Carina LandinJag känner mig så stolt över att de på andra sidan anser mig värdig att vara en länk mellan dem och oss på jorden.
 
De flesta människor har en medial förmåga och kan se eller kommunicera med andarna. Vi som utvecklat förmågan och blivit mediala blir då en länk mellan andevärlden och oss människor och vi kan framföra information, som vännerna på andra sidan gärna vill ge oss.
 
Visst finns "andra sidan". Jag är fullkomligt övertygad om att det finns en "andra sida, och att det är möjligt för mig att kommunicera med dem, som är där.
 
Jag är född 1959. Utöver mitt vanliga ekonomiarbete arbetar jag också som medium. Jag vill påpeka att jag inte spår framtid, men förmedlade budskap från personer på andra sidan kan mycket väl handla om framtiden.
 
För några år sedan träffade jag min biologiska pappa för första gången i vuxen ålder. Han berättade att hans mormor var en s k "klok gumma" som det hette på den tiden. Han visste inte om också hans mamma hade mer utvecklad förmåga. Hon berättade aldrig om detta för honom.
 
Att mediumskap ofta går i arv har jag läst om och nu fick jag en sådan bekräftelse, som en förklaring på varför det har gått så "lätt" för mig.
 

Certifikat

Det är många som har frågat mig varför jag inte tar certifikat, men eftersom det i certifikat ingår att hålla storseanser så kommer jag inte att göra det. Jag vill arbeta på individnivå, där jag känner att jag gör mest nytta och jag känner mig inte redo för större grupper ännu.
 
Jag deltog i min första kurs den 7-9 nov 2003 och i den andra 7-8 feb 2004. Den tredje skedde 23-25 april och då fick jag mitt träningskort av L.i.f.e där Iris Hall är ordförande.

Hur testar man en medial förmåga

Jag har anmält mig till att göra en vetenskaplig test och jag har helt klart för mig att det är ett stort vågspel, men om jag på något sätt kan bidra så gör jag det gärna.
 
Med början 2004 har jag haft diskussioner med den professor som har varit utsedd att utföra testet i Sverige för den amerikanska uppdragsgivaren James Randi Educational Foundation. Det har varit många omgångar med tidsbrist och osäkerhet på hur testprotokollet skulle utformas osv.
 
I september 2005 har vi kommit så långt att testet med stor sannolikhet kommer att ske före årsskiftet. Testprotokollet kommer att publiceras i detalj inför testet på Randis webbsida.

 

Jag skulle vilja försöka få chans att hjälpa till mer. Jag läser ofta i tidningarna om ouppklarade mord och om människor som försvinner. Jag har själv liten möjlighet att ta kontakt eftersom sådana frågor kanaliseras via polisen. Det är endast när anhöriga kommer direkt till mig som jag kan få chansen.

 

Många döda vill berätta sin historia

Carina Landin håller i en sakJag har haft sittningar där jag har kunna berätta vad som hänt när en person har dött och hur det har gått till. Det har varit extra värdefullt när det har rått stor osäkerhet runt dödsfallet, t ex i samband med mord. Eftersom jag inte anlitas av polisen har jag inte kommit i kontakt med så många mordfall, utom när det är anhöriga, som kommit till mig för att kanske få vetskap.
 
Här finns några korta utdrag:
 
Fall 1 - En ung pojke hittades efter lång tid (jag ger inga detaljer här) och det jag kunde få fram när jag såg flera personer som slog ned honom var med största sannolikhet att personen råkade vara på fel plats vid fel tillfälle. Pojken skulle hjälpa sin kompis och gänget slog ihjäl båda personerna. Jag kunde berätta vilka och hur många de var, orsaken till mordet och var de låg begravda. Mordet var uppklarat och den anhöriga kunde verifiera det jag berättade.
 
Fall 2 - En nyligen avliden man ville så gärna att jag skulle förmedla till hans hustru att han hade hört allt hon hade sagt till honom vid hans dödsbädd, men att han hade varit oförmögen att kommunicera med henne. Jag har lovat denna man att om hustrun någon gång söker upp mig så ska hon få meddelandet.
 
Fall 3 - En person som tog livet av sig bad sin dotter om ursäkt. Det var en fyllegrej. Hon hade druckit för mycket, hon tog piller och var deprimerad och hon tog sitt liv, men egentligen ville hon inte göra det. Beskedet blev en stor tröst för flickan eftersom hon undrade varför mamman hade lämnat henne.
 
De flesta som tar livet av sig säger att de inte orkar leva.

 

Många efterlevande vill veta vad som hände

Jag har haft flera sittningar där jag har kunna berätta vad som hänt när en person har dött och det har till viss del kunnat hjälpa den anhörige i sitt sorgearbete.
 
Fall 1 - Hittills har jag endast haft en anhörig som har hört av sig, som förlorade en anhörig i Tsunami-katastrofen i Thailand 2004. Kvinnan som dog sveptes med i vattenmassorna och det gick så fort att hon sannolikt aldrig hann uppfatta att hon dog.
 
Fall 2 - Jag har haft en sittninge med en vän till en som dog i Estonia-katastrofen . Där kände jag ingen drunkningspanik. Personen var avsvimmad innan han dog. Det underlättade för vännen att få höra att det inte blev någon kamp.

 

Att följa en man från livet genom döden och livet på andra sidan

BegravningJag blev ombedd av en bekant att gå på en begravning där maken i 60-årsåldern hade dött efter kort tids sjukdom. Jag hade träffat personen i fråga flera gånger och vi hade haft givande diskussioner om andliga frågor. Änkan ville gärna veta om maken var med på sin egen begravning i andligt tillstånd. Jag hade lovat att nicka när hon ställde frågan till mig, under talet till maken i kyrkan. Eftersom han var där så nickade jag. Detta tal och mitt svar väckte stor uppmärksamhet. Bl a tog en ungdomsvän kontakt med änkan och berättade att maken och han i unga år ofta hade diskuterat andliga frågor och att de fått information om tidigare liv m m.
 
Det var första gången jag var på en begravning och jag visste inte riktigt vad som skulle ske, men ganska snabbt uppenbarade han sig över den andra bänkraden och jag kände direkt igen honom när han sedan gick/flöt fram till kistan och strök på en sak som stod där innan han ställde sig bakom hustrun, som stod till höger om kistan på bilden. Där stod han kvar under hela det långa talet. Han förmedlade sin kärlek och visade att han var så stolt över henne till mig. Han var förvånad att det var så mycket folk där och han kommenterade också vilka som var där. Det visade sig senare att ytterligare 1 person i församlingen hade sett hans ande, men hon var helt oförberedd och hon såg honom bara en kort stund.
 
Jag har sedan följt denna man och hans hustru genom att jag har haft flera sittningar med hustrun. Maken har stöttat hustrun allt vad han har kunnat och bl a förmedlat praktiska åtgärder som ska vidtas med fastigheten. Han berättade var hon kunde hitta ett dokument som låg på en särskild plats. Det handlade om pengar som skulle utbetalas visade det sig senare. Utan att gå in på några detaljer här så har det visat sig att han följer hela familjen med barn och barnbarn och han delger information om stora och små händelser som ska komma, varav flera redan har hunnit inträffa.
 
Han har också tagit kontakt med mig utan att hustrun varit inblandad och berättat att han gärna ger mig information från andra sidan. Jag har uppfattat det, som om att han också vill hjälpa mig att få mer kunskap.

 

Dokumentation
Jag har bestämt mig för att dokumentera den återkoppling, som jag får från mina kunder. Det är många som frågar hur det går till och genom att läsa om andra och andras upplevelser så kanske det kan kännas tryggare att besöka mig.
 
Att som kund ge sådan återkoppling är naturligtvis helt frivilligt och den får gärna vara under signatur på webbsidan, eftersom det ofta handlar om privata förhållanden.
Det har visat sig att många vill dela med sig av det de får veta och jag hoppas på detta sätt att väcka förtroende för mitt arbete som medium.
 
Jag ber personer, som jag har arbetat med att skriva ned sina upplevelser och intryck och jag är mycket tacksam att de vill dela med sig. Jag refererar också själv. Senaste berättelsen finns överst på dokumentationssidan.
 
Först ger jag en kort tillbakablick om mig själv och sedan en beskrivning hur det kan gå till när du träffar mig.

Det har varit full rush i mitt liv med barn och arbete tills min kropp sa stopp i juli 1996. Jag var tvungen att göra en hjärtbypassoperation i september. 5 kärl byttes. Barnen var mellan 13-17 år och jag ville inte dö!
 
För mig "började" livet i och med att jag var nära döden och jag började fundera på vad jag hade gjort för mig själv. Jag varvade ned och började läsa om spirituella händelser, skyddsänglar osv och det blev mitt uppvaknande.
 
Våren 2003 gick jag på en storseans tillsammans med en väninna och hon anmälde sig direkt till en kurs i mediumutveckling. Hon berättade för mig om kursen och vad de hade gjort. Jag testade och gjorde som hon sa och jag fick kontakt direkt. Sedan provade jag flera gånger själv och det fungerade. Nu är jag också under utbildning och har fått träningskort. Min utveckling har gått snabbt och jag lär mig och får nya erfarenheter hela tiden.
 
Carinas banner2005 fick jag veta att min farmor och hennes mamma var medial. Jag har inte haft någon kontakt med dem och visste alltså inte att jag med största sannolikhet har ärvt förmågan.
   
           

Om Carina Landin

 

    Så här kan det gå till när du träffar mig

Personrelaterad sittning

 • Carina håller i en sakDu väljer vem du vill ha kontakt med i andevärlden genom att ta med en personlig sak som tillhört personen.
Du bokar en tid med mig och vi sitter ca 50 minuter, tillsammans. För att jag ska kunna hjälpa dig att få kontakt med en särskild person, ska du ta med något, som tillhört just den personen. Jag tonar in på och identifierar personen och ber om en bekräftelse från dig att du känner igen personen. Därefter förmedlar jag de ev budskap som den personen vill förmedla till dig.
 
Det kan t ex gå till så här: När det gäller att identifiera en person, så brukar jag se ansiktet först, men nu fick jag börja med klänningen och sedan beskriva ansiktsformen. Hon var blyg och tillbakadragen och sa inget . Personligheten gäller även på andra sidan. Jag känner mycket i kroppen och brukar känna strokes, kärlkramp m m. Igår när jag höll i en guldring fick jag en smärta i bröstet. Jag fick ont i ryggen och det visade sig att kvinnan hade haft ett förstorat hjärta, som jag kände både i bröstet och som smärtor i ryggen.
 
Jag kan ibland känna fysiska saker och jag har fått blodsmak i munnen. Jag kan också känna lukter. Jag brukar kunna känna på mig om personen var glad, pratsam eller liknande och får därmed ofta fram den personliga karaktären.
 
Jag ser ofta inte med ögonen utan mer "inne i huvudet" hur de som visar sig ser ut . Ibland kan jag se/känna att personen har t ex tjocka armar. Alla sinnen är inblandade. Jag hör inte med öronen utan rösten kommer också till mig inne i huvudet på något sätt och därmed hör jag saker, som de säger när de lämnar meddelanden till mig, som jag sedan förmedlar vidare.
 
Ibland kan det gå fort att få meddelanden och att personen som sitter för mig kan identifiera personen, som kommer och hälsar på från adra sidan. Då kan jag fortsätta att ta emot fler meddelanden. T ex en mormodern, som kom vid en sittning, som började tala om andra personer i hennes närhet och hon berättade om sin son osv.
 
Vem som helst kan "komma" till mig. Det kan vara en nära släkting eller någon perifer person. Det är mycket viktigt att komma ihåg att jag aldrig i förväg kan lova någonting.
 
Det finns inget bra namn på denna "förmåga" i och med att den är så ovanlig. Jag har valt att kalla den "Personrelaterad sittning". Eftersom detta mer och mer har blivit min specialitet så arbetar jag inte längre med "vanliga sittningar".
 
"Psykometri" berättar om en sak, men ger inga budskap, så det är en annan förmåga.
 
Jag lovar naturligtvis aldrig något i förväg, men om kontakt uteblir så debiterar jag naturligtvis inget för sittningen.
 

Telefonsittning

Jag har också testat att genomföra telefonseanser/sittningar, som visat sig fungera lika bra, som om personen satt tillsammans med mig.

Annorlunda - Hjälpa en själ äver till andra sidan

Jag blev kallad till en släkting vars hund betedde sig mycket onormalt och markerade att någon fanns i rummet, som inte skulle vara där. Det visade sig att en granne på gatan nyligen dött efter att en tid ha legat i koma. Jag skapade kontakt. med mannen. Det visade sig att han så gärna ville få kontakt med sin fru, eftersom han visste att hon hade vakat hos honom, och han var förtvivlad för att han inte hade kunnat få kontakt med henne från sin koma.
 
Eftersom detta var en helt ny upplevelse för mig så rådgjorde jag med ett erfaret medium, hur jag skulle kunna hjälpa den här personen att gå över till andra sidan och jag lyckades i och med att jag lovade att försöka förmedla till hustrun, att han ville ha kontakt med henne. Hunden blev som vanligt igen därefter.
 
Anm: Jag fick en förklaring, av det erfarna mediet, varför just jag blev kontaktad och det var att mannen, som nu fanns på andra sidan, hoppades att min släkting skulle kalla på mig. Människorna i huset hade inte känt något, men hunden visade att det fanns någon i rummet.
 
 
Jag har genomfört ett antal sådana här uppdrag genom att själv vara fysiskt på plats och via telefon. Det har visat sig att de som bott i husen har varit störda på olika sätt av vilsna själar som inte har förstått att de tillhör andra sidan. Carina
   

 
         

 Upp

  

 Välkommen att ta kontakt med mig direkt
Carina Landin, Nyköping

landincarina@gmail.com